Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váratlan kijelentést tett a friss Aranylabdás!

Ahogyan arról tegnap este beszámoltunk, tíz év után először nem Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi közül nyerte meg valamelyikük az Aranylabdát, hanem a Real Madrid horvát középpályása, Luka Modric lett a díjazott.

A 33 éves labdarúgó a díjátadás után, némileg elérzékenyült állapotban, az eddigiekhez képest bizony meglepő kijelentést tett, hiszen a korábbi sajtóértesülésekből arra következtethettünk, hogy belátható időn belül el szeretné hagyni a Real Madrid csapatát, ehelyett a következőket nyilatkozta:

“Nem gondoltam volna, hogy a legjobb játékos díja után ezt az elismerést is meg fogom nyerni, de természetesen nagyon örülök neki. Rengeteg szeretetet kaptam a klubomtól az évek során, innen szeretnék visszavonulni. Hatalmas elismerésnek tartom ezt a díjat, amiben az is közrejátszott, hogy Horvátországgal ilyen csodálatos menetelést hajtottunk végre a világbajnokságon.”

Modric 2012 óta szolgálja a “királyi gárdát”, és az elmúlt átigazolási időszakokban – állítólag – az Inter bombázta őt ajánlatokkal, amely továbbra sem tett még le teljesen a szerződtetéséről.