Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Salah mesterhármassal hozta a kötelezőt a ’Poolnak

Ugyan még mindig a felsőház tagja, egy kegyetlenül rossz sorozat az, ami folyamatosan tépázza a Bournemouth csapatának önbizalmát. Az elmúlt hetekben már kikaptak a két manchesteri gigásztól, illetve az Arsenaltól is a „Cseresznyék”, most pedig a Liverpool elleni meccs következett. Mint utóbb kiderült, a tehetséges Eddie Howe együttese erős korlátokkal rendelkezik a minőséget tekintve.

A Liverpool ugyanis a 16. forduló nyitómeccsén nagyon könnyű győzelmet aratott, melynek egyértelműen vezére volt az egyiptomi Mphamed Salah. A tavalyi önmagát lassan újra megidéző afrikai csillag egy lesből szerzett góllal szerzett vezetést. A vendégektől Roberto Firmino ismét remekül osztogatott, ám 0-2-es ’Pool vezetésnél még élt a Bournemouth reménye. A találkozó legszebb gólját a hazai védő, Steve Cook szerezte, aki a saját kapujába sarkozott egy beadást. Az utolsó gólt a szimpatikusan, a saját mesterhármasát visszafogottan ünneplő Mohamed Salah szerezte.

Győzelmével a Liverpool vezeti a tabellát, kérdés, hogy a Chelsea – Manchester City meccsen mire megy majd a bajnok a kétarcú londoniakkal szemben?

Bournemouth – Liverpool 0-4 (0-1)
Gólszerzők:ill. Salah (25., 48., 77.), Cook (68.-öngól)