Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Mertens nincs elájulva az Anfieldtől

Ma este találkozik egymással a Liverpool és Napoli a Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében, ahol a továbbjutás lesz a tét. Az olaszok támadója, Dries Mertens egy nyilatkozatával, már a mérkőzés előtt borzolni kezdte a kedélyeket. 

Forrás: thetimes.com

Úgy tűnik, Dries Mertens nem túl nagy rajongója a Liverpoolnak és híres stadionjának, az Anfieldnek. A belga támadó a ma esti, továbbjutást érő találkozó előtt beszólt az angol klubnak és szurkolóinak, és el is mondta a véleményét arról, hogy szerinte semmi különleges nincs a stadionjukban és a klubjuk filozófiájában.

“Mindenki el van ájulva a játékoskijáróban található “This is Anfiled” feliratért. Egyszer az Utrechttel már játszottam ebben a stadionban, de őszintén szólva, észre sem vettem, simán elsétáltam alatta. A második félidő előtt aztán megnéztem, de nem tudom, hogy ez miért olyan különleges.”

Mertens ezután a kijelentése után biztosan nem lesz ma este túl népszerű a hazai szurkolók körében.

A Napoli jelenleg vezeti a “Halálcsoportnak” is nevezett C-csoportot a PSG és a Liverpool előtt a BL-ben, és nem kaphatnak ki, különben az Európa-ligában folytathatják csak nemzetközi szereplésüket.