Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: a Real Madrid megkapta a végső kosarat!

A legújabb hírek szerint véget ért a Neymar, illetve az őt etető Paris Saint-Germain kontra Real Madrid huzavona. Értesüléseink szerint a párizsi sztárcsapat üzleti alapon is hosszútávra láncolta magához a brazil támadót.

A Marca mai híre szerint végképp révbe ért a Paris Saint-Germain, és a korábbi Barca-kedvenc, Neymar kapcsolata. Mint ismert, a PSG-t a Qatar Sports Investments tulajdonolja, amelynek tulaja a szintén katari Befektetési Hatóság, amelyet pedig a Katari Nemzeti Bank irányít. Utóbbi kötött a minap Neymarral egy kölcsönösen gyümölcsözőnek ígérkező megállapodást.

A bank, mint a közel-keleti, és az afrikai régió legnagyobbja és legbefolyásosabbja, tovább kíván terjeszkedni. Ehhez a tervhez veszik igénybe a brazil támadót, aki az egész kampány arca és nagykövete lesz. Ezzel a több évre szóló megállapodással, pedig Neymar már nem csak a Paris Saint-Germainhez, hanem az azt tulajdonló és szponzoráló pénzintézethez is elkötelezte magát, tehát ezentúl egy Real Madridnak kétszer olyan nehéz dolga lesz, ha valóban meg szeretné szerezni a kiszemeltjét.