Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldot januárban elítélhetik!

A legújabb hírek szerint a spanyol bíróság január 14-re tűzte ki az ötszörös Aranylabdás Cristiano Ronaldo tárgyalását, amely bár elvileg lefutottnak tűnik a színfalak mögötti kiegyezés miatt, akár még meglepetést is hozhat.

Mint ismert, Cristiano Ronaldo is adóelszámolási problémába keveredett, melynek során a spanyol hatóságok több millió eurónyi elhallgatott jövedelemről nem kaptak „jutalékot”. Természetesen a manapság már a Juventus-t erősítő portugál is adóparadicsomok off shore számláira utaltatta több szponzorától is a bérét, így elkerülve a hatalmas adóterheket, melyeket a spanyol állam az extrém magas focista bérekre talált ki.

A hírek korábban arról szóltak, hogy Ronaldo és az ügyvédje, José Antonio Choclán elfogadják a hatóságok ajánlatát, azaz: a Real Madrid korábbi frontembere bűnösnek vallja magát, belemegy a kétéves felfüggesztett börtönbüntetésbe, illetve befizet 13,4 millió eurónyi büntetést.

Állítólag, a spanyolok nem kívánnak engedékenynek mutatkozni Ronaldoval szemben, és a videótárgyalás helyett ragaszkodnak a személyes jelenlétéhez jövő január 14-én.