Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Gea ennyiért maradhat a Manchester Unitednél! – sajtóhír

Azok után, hogy a Manchester United élt opciós jogával David De Gea esetében és a spanyol kapust magukhoz kötötték a 2019-2020-as idény végéig, immár gőzerővel dolgoznak a további megtartásán…

Amennyiben a 28 éves kapus nem maradna tovább az Old Traffordon, a Juventus és a Paris Saint-Germain csapata készen állna ajánlatot tenni a kapusért, ám a legfrissebb lapinformációk szerint a Manchester United nem szeretné eladni meghatározó kapusát.

A The Sun értesülései szerint a “Vörös Ördögök” vezetősége semmit nem bízna a véletlenre, és heti 400 millió fontos fizetéssel szeretné megtartani De Geát, mellyel természetesen azonnal a világ legjobban kereső kapusa lenne, ráadásul ez az összeg még magasabb is, mint amennyit a kapus előzetesen kért volna.

De Gea 2011-ben akkor a kapusok közt szigetországi rekordnak számító mintegy 19 millió fontért került az Atlético Madridtól a Manchester Unitedhez. Leigazolásától kezdve kirobbanthatatlan volt a “Vörös Ördögök” gólvonala elől, és bár szóba került a távozása, a United szurkolói joggal reménykedhetnek benne, hogy ezzel a gázsival sikerülni fog meggyőzniük őt a hosszabb távú maradásról.