Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: már Giggs is beleállt a sztárokba

Paul Ince folyamatos, és igencsak jogos kritikái után immár a Manchester United történetének legsikeresebb játékosa, Ryan Giggs erősebb hangot ütött meg. Az apropó pedig nem volt más, mint a Liverpool ellen elvesztett rangadó.

Paul Ince főleg névrokonát, és kései posztutódját, Paul Pogbát ekézte a napokban, nem kímélve a bukdácsoló Manchester Unitedet. Ryan Giggs mindig is finomabb úriember volt, még ha a felszín alatt mindig is egy különc alak. A walesi válogatott szövetségi kapitánya már jó ideje nem áll semmilyen hivatalos kapcsolatban a „Vörös Ördögökkel”, így bátrabban fogalmazhatott meg kritikát a tegnapi vereség után. Az után a vereség után, amelyet olyan simán szenvedett el a United. A Liverpool végig magasabb fokozaton, dominánsabban játszott. José Mourinho együttese támadásban alig-alig mutatott valamit, lévén az egyetlen előretolt ékként szereplő Romelu Lukaku elveszett Dejan Lovrenék szorításában.

Giggs is a belga támadót találta meg magának, aki még mindig csak hat gólnál tart a Premier League idei kiírásában:

„Olyan korszakos játékosaink voltak, mint Eric Cantona, aki helyzet nélkül is gólt szerzett. Most olyan tehetséges játékosokkal rendelkezünk, mint Lukaku. Ők azonban nem tudják kihasználni azokat a lehetőségeket, amiket a csapat létrehoz, hiszen mindent elrontanak.”

– füstölgött az egykori szélső, a szeretett klub újabb veresége után.

A Manchester United a mögöttünk hagyott héten két vereséget is elkönyvelhetett, ugyanis kikapott egy már tétnélküli BL-csoportmeccsen a Valenciától is.