Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: A PSG-nél is reagáltak Mourinho menesztésére!

A PSG csapatkapitány, Thiago Silva osztotta meg gondolatait a párizsiak leendő Bajnokok Ligája ellenfelének háza táján történtekről.

(Kép: goal.com)

A brazil középhátvéd a PSG Orleans elleni Ligakupa-nyolvcaddöntője (1:2 a párizsiaknak – a szerk.) után a vegyes zónában hosszasan is elmélkedett a Man. Unitedről.

“Először is, a Manchester United egy veszélyes csapat.” – kezdte Thiago Silva. 

“Talán Mourinhoval jobban is teljesíthettek volna. Biztos vagyok benne, hogy most nagyon motiváltak lesznek, jól akarnak futballozni, meccseket nyerni. Nekünk is sok problémát okozhatnak, erre fel is kell készülnünk! Sokan azt gondolják, hogy ez a sorsolás kellemes nekünk, hiszen a United nem játszott jól az utóbbi időben. Ettől függetlenül nem szabadna elfelejteni, hogy egy nagyon jó csapat az ellenfelünk! Elképesztő történelemmel, tapasztalt és klasszis játékosokkal.” – Folytatta PSG hátvédje, aki ekkor még nem tudta, hogy Ole Gunnar Solksjaer lett az MU megbízott menedzsere. Ettől függetlenül utalt arra, hogy szerinte pozitívan fogja érinteni a “vörös ördögöket” Mourinho távozása: “Úgy hiszem az edzőváltás is előre lendíti majd őket, még többet bele fognak majd adni!”

A párizsiak Orlenas elleni meccs után egyébként nem csak Thiago Silva foglalkozott az MU-val. A honfitárs Marquinhos a szűkszavúan is, de szintén beszélt az angolokról: “Mourinho távozása? Azt hiszem sok minden történhet még a BL meccsig!”