Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba máris Mourinhót ekézte! – sajtóhír

Egy angol lap igencsak érdekes részleteket közölt a Manchester United első, “Mourinho-mentes” tréningjéről, s amennyiben igazak a hírek, Paul Pogba máris nagyon felszabadult, talán még a kelleténél is jobban…

A The Sun riportja szerint a világbajnok francia középpályás nevetve mondogatta mindenki előtt, hogy:

„Mourinho azt hitte, hogy bolondot csinálhat belőlem és a szurkolókat ellenem fordíthatja, de rossz emberrel b*szakodott.”

A nem éppen barátságos kijelentést követően a hírek szerint az edzői stábban tevékenykedő Michael Carrick figyelmeztette Pogbát, hogy vegyen vissza, mert egy futballista sem lehet nagyobb a klubnál.

Ugyanakkor a lapban olvasható az is, hogy Mourinho állítólag több manchesteri játékosának is azt javasolta, hogy ne legyen Pogba közelében, a francia ugyanis rossz hatással van a társaira.

Nehéz és talán nem is kell feltétlen igazságot tenni kettejük nézeteltérésében, de az biztos, hogy Pogba is legalább annyira megéri a pénzét, mint Mourinho. Bizonyára mindenki jobban járna, ha immár ő is a játékra és csapata felkapaszkodására fordítaná az energiáit a káröröm helyett…