Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszaküldhetik a Chelsea-nek a támadót, máshova mehet – sajtóhír

Angol források szerint a Chelsea már januárban visszakaphatja a Valenciának kölcsönadott csatárát, miután a spanyol gárdánál nem elégedettek a teljesítményével, de immár egy új érdeklődőt is regisztrálhatunk…

A The Sun riportja szerint a Valencia már januárban visszaküldheti a belga válogatott Michy Batshuayit a kölcsönből a Chelsea csapatához.

A 25 éves szélsőt múlt nyáron a “Denevérek” vételi opcióval vették kölcsön, de miután 18 pályára lépés alatt mindössze kétszer volt eredményes a csapat színeiben, nem igazán tartanak igényt a további szolgálataira az évad második felében.

Több olasz forrás is megerősítette, hogy tavasszal a csatárposzt megerősítésén fáradozó AS Roma adna lehetőséget kölcsönben a bizonyításra a formán kívül lévő támadónak, akit a Chelsea 2016-ban 35 millió euróért vásárolt meg az Olympique Marseille-től. Másfél év alatt a londoni “Kékek” mezében 19 gólt szerzett, majd a tavalyi szezon második felét a Borussia Dortmundnál töltötte kölcsönben, ahol újabb 9 találatot regisztrált, az idei szezonban azonban egyelőre csalódáskeltő a teljesítménye.