Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Játékoscserére készül a Chelsea és a Milan? – Sajtóhír

Az olasz sportsajtó szerint nagy a valószínűsége, hogy a londoni és a milánói sztárcsapat egymással üzletel a téli átigazolási időszakban.

(Kép: as.com)

Egészen pontosan arról lenne szó, hogy a Chelsea Alvaro Moratát adná a Milannak Gonzalo Higauinért cserébe.

A vezető olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport szerint sem a játékosok, sem pedig klubjuk nem zárkózna el a cserétől, köszönhetően annak, hogy Higuain, és Morata sem szállítja idén a gólokat, finoman szólva sincsenek kirobbanó formában.
Az argentin 12 meccsen 5-ször, spanyol kollégája 14 meccsen szintén öt alkalommal volt eredményes.

A cserét egyébként nehezítheti, hogy Higauin játékjoga a Juventushoz tartozik, lévén, hogy kölcsönben szerepel Milánóban. A La Gazzetta dello Sport szerint azonban van egy járható út, mégpedig, hogy a Milan 18 millió eurót fizetve a Juventusnak, elcserélheti a 31 esztendős csatárt.

Mindenesetre, hogy nem csupán légből kapott pletykáról van szó, azt jól példázza, hogy a Chelsea menedzsere, Maurizio Sarri a minap csapata Leicester City elleni találkozója előtt Higuainról is beszélt – még ha röviden is. “Nagyra tartom Higuaint, aki nemcsak hogy kiváló csatár, nagyszerű ember is!” – Így Sarri, akinek ezen mondatánál persze több sem kellett ahhoz, hogy az angol sajtó is felkapja a témát.

És ha már az olaszok mellett a szigetországban is a Morata – Higuain cseréről cikkeznek…