Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino szerint nem tartoznak az esélyesek közé

A Tottenham hétvégi, kiütéses sikerét követően az Észak-londoni gárda menedzsere, Mauricio Pochettino a tőle megszokott szerénységgel értékelte csapata helyzetét…

Sorozatbeli negyedik győzelmét a Tottenham a harmadik helyen két pontra megközelítette a Manchester Cityt a Premier League tabelláján, míg a veretlen éllovas Liverpooltól hat pont a lemaradásuk.

“Továbbra is úgy gondolom, hogy a Liverpool és a Manchester City van igazából versenyben, és favoritja a bajnoki címnek. Mi is ott vagyunk persze, de így van ezzel a Chelsea, az Arsenal és a Manchester United is. Még mindig hosszú út áll előttünk ahhoz, hogy ténylegesen az esélyesek közé tartozzunk, persze, most valóban közel vagyunk a bajnokság két nagy favoritjához, de óvatosnak kell maradnunk, és lépésről lépésre haladnunk.”

– értékelte az erőviszonyokat az argentin szakember, aki az általános sajtóhírek szerint a legfőbb favorit lehet arra, hogy jövő nyáron hosszú távon átvegye a menedzseri pozíciót a Manchester United csapatánál.

A Spurs a szerdai fordulóban a nyolcadik helyezett Bournemouth ellen hazai környezetben gyarapítaná tovább pontjai számát.