Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét drága védő igazolására készül télen a Liverpool – sajtóhír

Azok után, hogy egy évvel ezelőtt, 2018. januárjában a Liverpool hajtotta végre a világ valaha volt addigi legdrágább hátvéd-igazolását Virgil van Dijk 75 millió font értékű megvásárlásával, az angol bajnokság (Premier League) aktuális éllovasa ismét méregdrága vételre készül…

A portugál Record nevű lap információi szerint a januári átigazolási időszak során a Liverpool 50 millió font ellenében készül megvásárolni az FC Porto tehetséges brazil hátvédjét, Éder Militaót.

A 20 esztendős védő nyáron ötéves megállapodást kötött a portugál bajnoki címvédővel, ahová a Sao Paulo csapatából szerződött, és röviddel a leigazolását követően az idei szezonban máris csapata alapembere lett, miközben ősszel a brazil felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott. Emellett jelölve volt az idei Golden Boy-választáson, melyen az év legjobb fiatal játékosát választották meg.

A Transfermarkt oldala szerint 20 millió eurós piaci értékkel rendelkező Militao iránt korábban a Manchester United csapata mutatott érdeklődést, de a legfrissebb portugál információk szerint a “Vörösök” fognak lecsapni rá.