Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: A hátvéd végre kimondta azt, amit vártunk!

A Manchester United játékosai eddig szépen kikerülték azt a témát, hogy José Mourinhot és Ole Gunnar Solskjaert hasonítsák össze. Lukw Shaw viszont ha nem is kemény stílusban, szépen megfogalmazta a lényeget.

(Kép: goal.com)

“Solskjaer teljesen más, mint Mourinho!” – Jelentette ki az angol balhátvéd a Sky Sportsnak adott interjújában.

“Ugyan még csak alkalmazkodunk ahhoz, amit kér tőlünk,  ugyanakkor élvezzük amit csinálunk, és ez a legfontosabb. Solskjaer egy nagyon pozitív és barátságos személyiség. Fantasztikus, ahogy ismeri a klubot, és azt, hogy mire is van szüksége a Manchester Unitednek! Persze ez nem meglepő, hiszen hosszú éveken át itt játszott. Jelen állás szerint fél évet lesz velünk. Ez az időszak nagy jelentőséggel lehet a karrierjére, ezért is fontos, hogyan szerepelünk. Egy biztos, mi mindannyian mögötte állunk, és a legjobbat akarjuk neki, ahogy ő is nekünk. A lehető legjobban szeretnénk együtt dolgozni, mosolyogva, élvezve azt, amit csinálunk, persze úgy, hogy közben meccseket nyerünk.” – Folytatta Shaw, aki Mourinhóra nagyon röviden tért ki.

“Köszönjük Josénak, amit a klubbért tett. Én személy szerint hálás lehetek neki mind játékosként, mind pedig emberként. Aláírtam az új szerződésemet, szeretnék egészséges lenni, és a lehető legtöbbet játszani, a lehető legjobban.” – Tette még hozzá a 23 esztendős játékos.