Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: közel a megegyezés Navas-ról

A legfrissebb hírek szerint komoly belső ellentét van kialakulóban az Arsenal együttesénél. Állítólag már mindenben megegyezett egymással Keylor Navas eladásáról a Real Madrid és az angol klub. A mostani elsőszámú londoni portás, Bernd Leno már most zúgolódik a transzfer miatt.

Az Arsenal hatszoros német válogatott kapuvédője, Leno idén nyáron érkezett a Bayer Leverkusentől, egészen jutányos összegért, alig 25 millió euróért. A 26 éves játékos szinte azonnal kiszorította az „Ágyúsok” veterán kapusát, Petr Cech-et aki pár éve már megélt hasonló szituációt, amikor a Chelsea-nél került összességében békés párharcba Thibault Courtois-val. A már 36 esztendős cseh veterán alighanem a szezon végén egyébként is távozik az Emirates-ből, így valóban nem meglepő, hogy egy minőségi utódra van szüksége Unai Emerynek.

Csakhogy a már napok óta pletykált Keylor Navas nem feltétlenül a kispadra fog érkezni, így valóban van idegeskedni valója Lenonak is. Állítólag a Real Madridnál kispadra szorult Navas-t 16 millió euróért fogja átengedni a Real az Arsenalnak, és az ügyletre már a jövő héten pont kerülhet.