Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Klopp a vereség ellenére valóban boldog lenne (?)

A Manchester City elleni 2:1-es vereséget követően a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp nem akart a találkozó negatív vonatkozásaival foglalkozni.

(Kép: as.com)

A “vörösök” mestere bőszen igyekezett negatív szemszögből értékelni. “Ha valaki azt mondja előre, hogy miután játszunk kétszer is a bajnokságban a Manchester City-vel, az előnyünk négy pont lesz. Akár még fizettem is volna ezért! Nem gondoltam volna ugyanis, hogy ez lehetséges lesz.  ” – Kezdett gondolatmenetébe Klopp.

“Talán a meccs nagyobb részében veszélyesebbek voltunk, mint a City. Nagyon nagy iram volt a pályán. Akadtak igazán őrült pillanatok is. Azt hiszem ha nyertünk volna, és mondjuk 10 pont lett volna az előnyünk, akkor sem történt volna hatalmas dolog, hiszen nekünk meccsről-meccsre kell előre tekintenünk. Kényelmes pozícióban vagyunk, igaz ez még akkor is, ha most nyilván kellemetlen a vereség.” – Folytatta Klopp.

“Hogy megnyerjük-e a bajnokságot? Azt várják, hogy 100%-ban biztosak legyünk ebben? Ha az elmúlt 10 évbe na Liverpool nyert volna már 5 bajnoki címet, talán könnyebb lenne a válasz. Viszont ezt a kérdést tegyék fel inkább a ellenfélnek, hiszen ők azért már nyetek jó pár címet. A mi célunk az, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Ezért dolgoztunk, és ezért is fogunk a továbbiakban!” – Így a német menedzser, aki azért szerintünk ha legbelül is, de biztosan ábrándozott, és fog is még ábrándozni a bajnoki címről.