Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Küszöbön Morata klubváltása – sajtóhír

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint minden jel arra utal, hogy Alvaro Morata rövidesen új csapathoz kerülhet, és a korábbi híreknek megfelelően, visszatérhet hazájába

A Diario AS beszámolója értelmében a Chelsea játékosának ügynöke, Juanma Lopez hétfőn megérkezett Sevillába, hogy Alvaro Morata klubváltásának feltételeit letisztázza az andalúziai gárda vezetőségével.

A 26 éves csatár korábban több ízben is éveken át a Real Madrid együttesét erősítette, másfél évvel ezelőtt szerződött a Stamford Bridge-re, az első viszonylag jobban sikerült szezonját követően azonban a múlt nyáron kinevezett Maurizio Sarri irányítása alatt képtelen volt megfelelni az elvárásoknak, és a lapok szerint nem igazán találják meg a közös hangot az olasz mesterrel, aki sokkal inkább más támadók érkezését preferálja a helyére. Morata az idei szezonban részfeladatokhoz jutva, hét gólt szerzett: a bajnokságban ötször, az Európa-ligában kétszer tudott eredményes lenni.

Ugyanakkor az AS szerint minden bizonnyal a támadó az évad végéig vételi opciós kölcsönnel kerülhet a Sevillához, és a Chelsea még az elengedése előtt szeretne hozni valakit a helyére csatárposztra, legújabb kiszemeltjük Edinson Cavani a PSG csapatából.

További értesülések szerint pedig a Sevilla annyira biztos Morata érkezésében, hogy ezért engedték el Luis Murielt a Fiorentinához.