Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: Mourinho jól tudja, miért nem a Realt választotta Mbappé!

A Manchester Unitedtől nemrég menesztett portugál szakembere  kulcsszerepet játszhatott volna a francia tinédzser Madridba igazolásában.  

(Kép: goal.com)

José Mourinho szerint Kylian Mbappét ugyanis valóban akarta a Real Madrid, ám ehhez az kellett volna, hogy ő megvegye az általa akkoriban kinézett Gareth Bale-t a Manchester Untiedhez.

A témát a madridi AS című sportnapilap kapta fel, mely szerint a Real akkoriban tárgyalt a Monacóval, csakhogy a blancók nem tudták eldönteni, hogy elengedjék e a walesi klasszist.

Amennyiben mondjuk Bale azon a nyáron távozott volna az MU-hoz, az AS írása szerint a Real és a Monaco még komolyabb egyeztetéseket folytatott volna, melynek következményeként közel sem biztos, hogy Mbappé a PSG-hez szerződik.

Az AS a német Der Spiegel által nemrég publikált Football Leaks dokumentumokra is hivatkozik, melyekben az is megtalálható, hogy a Real és a Monaco lényegében meg is egyezett egy 180 millió eurós (a dokumentumok szerint a 180 millió mellett nagyjából 30 millióra rúgtak volna a bónuszok, de a spanyol hatóságoknak is fizetett volna kb. 34 millió eurónyi adót a Real – a szerk.) árról, ám mivel Florentino Pérez ragaszkodott Bale-hez, a Monaco eközben megegyezett a PSG-vel.

Mindezek értelmében Mbappé nem kérdés, Bale helyére érkezett volna Benzema és Cristiano Ronaldo mellé.

Talán Mourinho és az MU is boldogabb lett volna egy ilyen forgatókönyvtől!