Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Az angol bírók nem tudják használni a videóbírót!”

Az angol Ligakupa kedd esti elődöntője egy véleményes büntetővel dőlt el a Tottenham javára a Chelsea ellen, s az ítélettel természetesen a “Kékek” oldaláról nem mindenki értett egyet a lefújást követően…

A találkozó utáni sajtótájékoztató előtt a Chelsea olasz menedzsere, Maurizio Sarri laptopon keresztül ugyancsak megtekintette a mérkőzés egyetlen találatát megelőző szituációt, majd markáns véleményt fogalmazott meg:

“Éppen néhány perccel ezelőtt néztem vissza a felvételt, egyértelműen leshelyzet előzte meg a büntetőt. A kamera vonalban volt Harry Kane-nel, és jól látható, hogy a feje és a térde is előrébb volt, tehát lesen volt. Véleményem szerint az angol játékvezetők nem tudják használni a videóbíró-technológiát. Furcsának tartom, hogy a Ligakupában már alkalmazzák a videóbírót, a Premier League-ben pedig még nem, bizonyára még mindenkinek rutinra van szüksége ahhoz, hogy ennek segítségével megfelelő ítéletek születhessenek.”

A párharc visszavágóját január 24-én rendezik a Stamford Bridge-en, míg a másik elődöntőben a Manchester City a harmadosztályú Burton csapatával találkozik, az első mérkőzést ma este rendezik.