Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fulham: Ranieriék 50 millióért sem adják a sztárcsatárt

Komoly harc vár a Fulham együttesére a Premier League idei kiírásának „második félidejében”, ugyanis az újonc kiscsapat a hosszú évek utáni visszatérését az élvonalba nagyon küzdelmesen éli meg. És ezen a januári transzferpiac sem könnyít…

Állítólag a szezon közben kispadra ültetett Clauido Ranieri gőzerővel dolgozik azon, hogy minden menedzseri tapasztalatát bevetve erősítsen a csapat keretén, ám eddig nem sok sikert tudott elkönyvelni. Az olasz mester számára jelenleg az is nagydolognak számít, ha halovány, de általában szimpatikusan játszó gárdája együtt tud maradni. Az egyértelmű, hogy a Fulhamnek elsősorban a védekezésben kellene fejlődnie a bennmaradáshoz, ám ehhez minőségi játékosanyagra lenne szükség. Próbálkozásról már írtunk ezzel kapcsolatban.

Elől igazából egész jól mutat a londoni klub, lévén olyanok segítik a támadásokat, mint Jean-Michael Seri, Ryan Sessegnon, vagy éppen a világbajnok német szélső, André Schürrle. A támadások központi figurája pedig nem más, mint a Craven Cottage kedvencévé vált Aleksandar Mitrovic. A szerb csatár folyamatosan fut, birkózik, és szórja a gólokat. A korábbi Newcastle játékos már nyolcgólos a bajnokságban. Az angol sajtó szerint ez a figyelemre méltó teljesítmény pedig felkeltette egy meg nem nevezett kínai klub érdeklődését, akik küldtek is egy ajánlatot Mitrovicért. És bár a vezetőség hajlott az eladásra, Ranieri meggyőzte őket, hogy az egyetlen gólfelelősük eladása a szezon kellős közepén gyakorlatilag megpecsételné a sorsukat.