Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb hazatérőt igazolt le a MOL Vidi – hivatalos

Elek Ákos szerződtetését követően a magyar bajnok MOL Vidi FC csapata a szombati napon újabb egykori válogatott légiós hazatérését jelentette be…

A székesfehérvári egyesület hivatalos oldalán jelentette be a klub nélküli Futács Márkó leigazolását, aki már a Vidivel tart a csapat spanyolországi edzőtáborába is.

Az egykor szebb napokat is látott 28 éves válogatott támadó pályafutása nagy részét légiósként töltötte, Futács megfordult Franciaországban, Németországban, Angliában és Törökországban is, utoljára az előző két szezonban a horvát Hajduk Split játékosa volt. A 2016-2017-es idény alatt 28 pályára lépés alatt 21 gólig jutott az Adria-parti egyesület színeiben, a rákövetkező évben viszont már csak három találatra volt képes.

Futács a 2013-2014-es szezonban Magyar Kupa-döntős Diósgyőri VTK csapatában klubtársa volt a közelmúltban ugyancsak a fehéváriakhoz szerződő Elek Ákosnak is.

Két ilyen igazolást követően biztosak lehetünk benne, hogy a Vidi célja egyértelműen a Ferencváros tavaszi megelőzése lesz, melynek ötpontos hátrányból vágnak neki az OTP Bank Liga február 2-i folytatásában.