Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Morata egyre közelebb az új csapatához – sajtóhír

Egyre több forrás erősíti meg korábbi híradásainkat, mely szerint a spanyol válogatott csatár, Alvaro Morata rövidesen elhagyhatja a Chelsea-t, és (régi-)új csapatánál köthet ki…

A Sky Sports is megerősítette, hogy Alvaro Morata egyre közelebb áll ahhoz, hogy az Atlético Madrid labdarúgója legyen, a londoni “Kékek” azonban véglegesen eladnák a csatárt, míg a “Matracosok” kölcsönzést preferálnak, egyelőre ezen folynak még az egyeztetések.

A Chelsea menedzsere, Maurizio Sarri már jóval ezelőtt nyilvánvalóvá tette, hogy nem számít a 26 éves támadóra, Morata minden sorozatot figyelembe véve 22 mérkőzésen hét találatot szerzett a 2018-2019-es kiírás eddigi részében.

Morata annak idején utánpótlás korában, 2005 és 2007 között már megfordult az Atlético korosztályos csapataiban, majd a több játéklehetőség reményében a Getaféban próbálkozott, onnan került 2008-ban a Real Madridhoz. A “királyi gárdából” pedig bizonyára már mindenki számára sokkal ismerősebb lehet, a “blancókat” első ízben 2014-ig szolgálta, majd a Juventustól való visszavásárlását követően a 2016-2017-es szezont is a Bernabéuban töltötte.