Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váltani akar a Barca nyári igazolása – sajtóhír

Az FC Barcelonát mindössze fél éve erősítő szélső a spanyol híradások értelmében már a januári átigazolási időszakban elhagyná a katalán csapatot a több játéklehetőség reményében…

A Cadena Cope megerősítette Malcom távozási szándékát, aki az idei szezonban alig jutott lehetőséghez, és számtalan csapat szívesen alkalmazná a tehetséges labdarúgót.

A bokasérülés után lévő brazil szélső jövő hónapban ünnepli 22. születésnapját, és a Barcelona színeiben a három sorozatban együttesen csupán tíz mérkőzésen jutott szóhoz, noha sokak szerint tehetsége és rátermettsége alapján több lehetőséget érdemelne. Megvásárlása iránt Kínából, kölcsönvételéről számos európai csapat érdeklődött, a katalánok azonban eddig kitartottak múlt nyári vételük mellett.

A napokban a Tottenham érdeklődéséről számoltunk be, a The Sun legfrissebb információi szerint pedig az AS Roma is újra érdeklődik Malcom iránt, amely múlt nyáron már megegyezett előző klubjával, a Girondins Bordeaux-val a leigazolásáról, ám a Barcelona végül rájuk licitált.