Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: ez Klopp véleménye Coutinho visszatéréséről

Általában nagyon nehéz dolga van egy olyan FC Barcelona játékosnak, akit kikezd a sajtó. Igaz, hogy vannak olyanok, akik sikerrel küzdik le a róluk kialakult negatív benyomásokat, mint például Ousmane Dembélé, de a többség számára innen már lehetetlen a teljes talpra állás.

Már hetek óta ír a spanyol sajtó Philippe Coutinho alibizős játékáról, nem Barca-szintű produkciójáról. És bár a katalán médiatermékek sokkal elnézőbbek az éppen egy éve Katalóniába költöző játékossal, valóban meg kell állapítani: a teljesítménye kimutathatóan elmarad a tőle megszokottól, bár még így sem mondható rossznak. Persze, ha egy pletykaáradat egyszer beindul…

Hetek óta téma, hogy a Liverpool visszavárja rekordáron eladott karmesterét, persze a korábbi érték töredékéért, lévén az Anfielden sem esznek bolondgombát. Meg egyébként is, a „Vörösöknél” most minden klappol, lévén már-már utcahosszal vezetik a Premier League táblázatát.

Eddig a találgatások, innen jön a hivatalos rész, lévén a Liverpool mestere, azaz Jürgen Klopp is megszólalt korábbi brazil középpályása állítólagos visszatérésével kapcsolatban:

„Ez egy olyan téma, amiről nem akarok beszélni. Nem beszélek átigazolásról, mert nincs rá esély, és bármi is lesz, a pletykák csak sokasodni fognak, de Phil most a Barcelona játékosa.”

– festette le a nagyon egyszerű helyzetet a német szakember.