Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Morata aláírt új csapatához! – sajtóhír

A Cadena Cope értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea spanyol támadója, Alvaro Morata az Atletico Madrid színeiben folytatja pályafutását…

A spanyol rádió információi alapján Alvaro Morata már aláírta a Diego Simeone által irányított Atletico Madridhoz, s már csak a hivatalos bejelentés hiányzik a transzfer kapcsán. A Real Madridot kétszer is megjárt támadót állítólag a Barcelona is szerette volna a soraiban tudni, ám végül a katalán gárda alul maradt a matracosokkal szemben. 

Alvaro Morata-t 2017 nyarán nagy reményekkel igazolta le a Chelsea a Real Madridtól 66 millió euró ellenében. A spanyol támadó érkezése vegyes fogadtatást kapott, de eleinte azoknak volt igazuk, akik úgy gondolták, hogy rendkívül komoly erősítést fog jelenteni. Morata valósággal berobbant a Premier League-ben, aztán idővel valami megtört benne, s egyre csak rosszabb lett a teljesítménye. A Chelsea színeiben minden frontot egybe véve 72 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 24 alkalommal volt eredményes.