Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több millió eurós fizetést utasított vissza Szalai

Német és török sajtóértesülések szerint a Hoffenheim magyar csatára, Szalai Ádám egy több millió eurós ajánlatot utasított el, és inkább marad Németországban. 

Forrás: fussballtransfers.com

Az Ajansspor nevű török sportportál a német fussballtransfers.com értesüléseire hivatkozva ír arról, hogy Szalai Ádám visszautasította a Galatasaray ajánlatát, akik még a télen meg akarták szerezni a magyar támadót. Az Ajansspor szerint a török klub 3 millió eurós fizetést ajánlott neki, de inkább megvárja, hogy nyáron lejárjon a szerződése, és majd meglátja hogyan tovább.

Szalai jelenleg élvezi Julian Nagelsmann vezetőedző bizalmát, aki folyamatos játéklehetőséget nyújt neki a szezonban, igaz rotációs rendszerben dolgozik. A magyar támadó habár nem kezdett a Bayern München elleni legutóbbi bajnokin, ám csereként mégis sikerült pályára lépnie.

A gond viszont ott van, hogy Nagelsmann a következő szezonban már az RB Leipzig edzője lesz, és az új tréner kiléte mellett az elképzelése is rejtély jelenleg, így az sem biztos, hogy számítanának Szalaira a következő szezonban. A játékos szerződése azonban lejár a szezon végével, és ha úgy dönt a Hoffenheim vezetősége és az új edző, hogy nincs már szükségük a magyar támadóra, akkor a nyáron szabadon eligazolhat egy másik klubba.