Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyiért szerezheti vissza az AC Milan korábbi támadóját – sajtóhír

A korábbi híreszteléseknek megfelelően, az AC Milan továbbra is élénken kopogtat a Watford klubházának ajtaján egykori támadója visszaszerzése érdekében…

A Sky Sport Italia információi szerint az AC Milan továbbra is érdeklődik a Watford csapatánál Gerard Deulofeu visszaszerzésével kapcsolatban, és az olasz forrás szerint az angol klub 25 millió euróért bocsátaná a Rossoneri alkalmazásába a spanyol válogatott szélsőjét.

A még mindig csak 24 esztendős egykori Barca-nevelés 2017. tavaszán az Evertontól kölcsönben szerepelt az AC Milan alkalmazásában, s a csapat színeiben 18 mérkőzésen négyszer volt eredményes, lelkes és fáradhatatlan játékával sokáig sok szurkolói szimpátiáját vívta ki. A csapat tovább is szerette volna őt marasztalni, de a Barca visszavásárolta őt a liverpooliaktól.

A katalánok még egy próbát tettek vele, mielőtt egy évvel ezelőtt a Watfordhoz került volna. Az angol egyesület múlt nyáron 13 millió euró ellenében cserébe véglegesen is megvásárolta őt, ám nem lehetnek vele maradéktalanul elégedettek, hiszen Deulofeu a Premier League 2018-2019-es kiírásában egyetlen találatig jutott 16 pályára lépés alatt.

Az AC Milan azonban Lucas Paquetá és Krzysztof Piatek megszerzése után a harmadik téli igazolását régi-új játékosa személyében képzeli el, és ezért a hírek szerint hajlandók lennének akár a fenti összeg megfizetésére is.