Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Horvátországból vásárolna a Real és a Barca is! – Sajtóhír

A neves francia sportlap, a France Football értesülései szerint a Real Madrid és az FC Barcelona egyaránt kinézte magának a Dinamo Zagreb együttesénél pallérozódó Dani Olmot.

(Kép: as.com)

A 20 esztendős spanyol 2014 óta futballozik déli szomszédunknál, az a döntése pedig, hogy elhagyta a Barca utánpótlását a zágrábiak hívószavára, telitalálatnak bizonyult! Dani Olmóért ugyanis manapság Európa élcsapatai csatáznak, élükön a Real Madriddal és a Barcelonával.

A France Football szerint a katalánok 25 millió eurót sem sajnálnának Olmo visszavásárlására. Eközben a mostanság spanyol tehetségeket is előszeretettel magához csábító Real részéről úgy hírlik, mindképpen túllicitálnák a Barcát, és inkább egy 25-30 millió körüli ajánlatot tennének a Dinamonak.

A középpálya bármely pontján számításba vehető Olmo szerződése 2021-ig érvényes a horvát fővárosban.

Az Espanyol utánpótlásában rövidebb, majd a Barca korosztályos együtteseinél hosszabb időt eltöltő tehetség egyébként valóban kiváló 2018-as évet zárt. Hogy mást ne említsünk, a spanyol U21-es válogatottban alapember lett, csak úgy, mint a klubjában; és a Golden Boy-díjátadón a 11. a legtehetségesebb játékosnak jelölték.