Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos közleményt adott ki a PSG Neymar sérüléséről

A napokban több információ is megjelent a francia sajtóban arról, hogy mennyire komoly Neymar sérülése, így a Paris Saint-Germain csapata most hivatalosan reagált a híresztelésekre. 

Forrás: Courtesy

A PSG hivatalos közlemény formájában adott információt Neymar sérüléséről. A brazil támadó egy hete, a Strasbourg elleni kupamérkőzésen sérült meg, miután egy rúgást kapott a bokájára. Ezzel a lábával már korábban is voltak problémák, így a francia sajtóban felmerültek olyan hírek is, hogy műteni kell, és így ki kell hagynia a szezon hátralévő részét.

A PSG a közleményben arról írt, hogy világhírű orvosokat kerestek fel annak érdekében, hogy a leghatékonyabban tudják kezelni Neymar bokáját. A vizsgálatok során kiderült, hogy az ötödik lábközépcsontjában történt a sérülés, amit konzervatív módon, tehát műtét nélkül fognak kezelni, így a játékosnak körülbelül 10 hetet kell kihagynia.

Ez azt jelenti, hogy Neymar legkorábban április elején léphet csak pályára, így biztosan kihagyja a Manchester United elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőket, és ha továbbjut a PSG, akkor negyeddöntőket is.