Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Ez döntene majd Solskjaer jövőjéről?

Az MU megbízott menedzserének korábbi csapattársa, Dwight Yorke szerint Ole Gunnar Solskjaer jövőjét is döntően befolyásolja majd a “vörös ördögök” februári programja.

(Kép: as.com)

“Nem megbántva az eddigi ellenfeleket, de a csapat hozta a kötelezőt. Igazán meggyőző játékot mutatva, amelyet öröm nézni!” – Idézi a “vörös ördögök” legendás csatárát az Omnisport.

“A Unitednél az eredmények azok, amelyek alapján megítélnek majd. Éppen ezért mindenki különösen figyelni fog az olyan meccsekre, mint amilyen a Liverpool, vagy a PSG elleni összecsapások lesznek. Az ilyen meccseken ugyanis elvárható a legjobb játékosoktól, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Számomra egyértelmű, hogy ez után az időszak után az emberekben is kialakul majd egy kép arról, hogy valóban Ole-e a megfelelő személy, aki előre viheti a klubot!? Roppant érdekes szakasza következik a szezonnak!” – Folytatta gondolatmenetét Yorke, aki a közelgő Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő kapcsán némi esélylatolgatásba is kezdett.

“A csapat szenvedett a szezon korábbi szakaszában. Most viszont látható, ahogy meccsről-meccsre egyre magabiztosabbak. Mindenki azért hajt, hogy bekerülhessen a kezdőben. A United most nagyon jó helyzetben van, és ilyenkor a futballban igen is bármi megtörténhet! Ismerjük a PSG-t, nagyon tehetséges csapatuk van, olyan játékosokkal, akiket élmény nézni. Ugyanakkor a Manchester United az ellenfél! A sorsolás pillanatában még én is azt mondtam, hogy a PSG a favorit, most viszont Ole érkezésével megváltozott mindez!” – Így Yorke.

A korábbi trinidadi kiválóság még arra is rámutatott, hogy szerinte hol is van a PSG gyenge pontja: “Ha az MU így folytatja, nem kell félnie a PSG-től! A franciáknak klasszis játékosaik vannak elől, ugyanakkor egy, de inkább két sorral hátrébb már eléggé zavarba hozhatók. Ebből pedig profitálhat a United is!”