Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem vált klubot az egykori Barca-tehetség – sajtóhír

Az AC Milan komoly érdeklődése ellenére a legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy a Watfordban szereplő spanyol szélső a januári átigazolási időszakban biztosan nem fogja elhagyni aktuális klubját…

A Calciomercato információi szerint a Watford nem adja el januárban Gerard Deulofeut, annak ellenére, hogy az AC Milan szívesen újra lehetőséget biztosított volna számára, s immár a Rossoneri is más potenciális szélsők feltérképezésén dolgozik.

A még mindig csak 24 esztendős egykori Barca-nevelés 2017. tavaszán az Evertontól kölcsönben szerepelt az AC Milan alkalmazásában, s a csapat színeiben 18 mérkőzésen négyszer volt eredményes, lelkes és fáradhatatlan játékával sokáig sok szurkolói szimpátiáját vívta ki. A csapat tovább is szerette volna őt marasztalni, de a Barca visszavásárolta őt a liverpooliaktól.

A katalánok még egy próbát tettek vele, mielőtt egy évvel ezelőtt a Watfordhoz került volna. Az angol egyesület múlt nyáron 13 millió euró ellenében cserébe véglegesen is megvásárolta őt, ám nem lehetnek vele maradéktalanul elégedettek, hiszen Deulofeu a Premier League 2018-2019-es kiírásában egyetlen találatig jutott 16 pályára lépés alatt.

Legközelebb minden bizonnyal nyáron térhetnek vissza a milánóiak a megszerzésének kérdésére…