Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Voltak problémáink, de ez már a múlt!”

A németek világbajnok középpályása, Toni Kroos a Die Weltnek adott hosszabb interjújában a Real Madrid jelenlegi szezonjáról is tartott egy rövid összegzést.

(Kép: marca.com)

“Egyértelmű, hogy voltak problémáink az idény kezdetekor. Sok pontot hullajtottunk a bajnokságban. Ettől függetlenül a múlton már nem lehet változtatni!” – Kezdte Kroos.

“Mindig is tudtam, hogy túltesszük majd magunkat a nehéz helyzeten! Az elmúlt évek komoly tapasztalattal vérteztek fel bennünket. Kiváló csapatunk van, és mindenki arra koncentrál, hogy még előrébb lépjünk. Minden egyes győzelem csak további önbizalmat ad. Bízunk egymásban, és nem szeretnénk lassítani.” – Folytatta a német középpályás, aki egy példával is személtette, hogy mégis mit takar a Real Madridot övező motiváltság: “Az elmúlt évben a bajnokságban már viszonylag hamar legyőztek bennünket, ám mi nem akartuk ezt elfogadni, és valami fontosat akartunk alkotni. Tudtuk hogy sikerülhet megnyerni a Bajnokok Ligáját, és sikerült is!” 

“Jól látható, hogy jó pár játékos jobb állapotban van most, mint a szezon elején. Ez is nagyon fontos tényezője a sikernek. Személy szerint én is jobban érzem magam, élvezem a játékot. Profi futballistaként meg kell tanulnod kezelni a kudarcokkal tarkított időszakot is, hiszen ez is a futball része. Ezekből a helyzetekből tanulni lehet, és ha ez sikerül, akkor indez segíteni fog abban, hogy újra megtapasztald azt, hogy milyen is sikeresnek lenni!” – Jegyezte meg kissé költői stílusban Kroos, utalva arra a mentális erőre, ami szerinte a Real Madrid egyik nagy fegyvere lehet a tavasszal.