Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Batshuayi a Valencia után újra a spanyol ligában?

A Chelsea nem tart rá igényt, ám megfelelő ajánlat hiányában újra kölcsönadhatja Michy Batshuayit, aki az ősszel a Valencia szerelésében bukott meg. Két választása van, a belga támadónak, aki iránt angol és spanyol klub is érdeklődik. 

Nem alakul egyszerűen Batshuayi pályafutása, akit a Chelsea még 2016-ban vett meg 39 millió euróért azok után, hogy a Marseille szerelésében (78 meccs 33 gól és 10 gólpassz) berobbant a köztudatba. A londoni klubnál sohasem kapta meg a bizalmat, annak ellenére, hogy az 53 meccsen lőtt 19 gól nem egy rossz mutató. Tavaly tavasszal a Dortmund szerelésében villogott, és ért el 14 meccsen 9 találatot, ám a Chelsea visszahívta, de a nyáron mégsem marasztalta.

Az idei szezonra a Valencia vette kölcsönbe, ám a spanyol klub nem tudta használni, beépíteni játékrendszerébe a belgát, aki 23 meccsen mindössze 3 találatot ért el. Ezek után nem tartottak rá igényt, így újra a Chelsea keretében találta megát a 25 esztendős gólfelelős, aki a világbajnokságon is remekül játszott, a belga válogatottban pedig 23 meccsen 12 gólt jegyez.

A télen folyamán rengeteg klub, így az Everton, a Crystal Palace, az AC Milan, valamint az AS Monaco is érdeklődött iránta, ám megfelelő ajánlatot nem kapott a Chelsea. Most az a hír járja, hogy Batshuayi újra kölcsönbe mehet, a befutó pedig vagy a városi rivális West Ham lesz, vagy pedig a spanyol bajnokságban egyre jobb formában játszó Real Betis.