Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a sereghajtó gálájával indult a hétvégi forduló – videóval

A spanyol bajnokság (La Liga) 22. fordulójának alsóházi rangadóján két friss feljutó mérte össze tudását egymással, és végül a sereghajtó Huesca 4-0-s csapást mért a 13. helyen tanyázó Real Valladolidra…

A sokáig reménytelennek tűnő helyzetben lévő Huesca kiütéses sikerével három pontra megközelítette az előtte tanyázó Villarrealt, de az utolsó bennmaradó pozíciót birtokló Rayótól még mindig nyolc ponttal vannak lemaradva, és a vallecasiak hétfőn még pályára fognak lépni a Leganes elleni kiesési rangadó keretein belül.

A péntek esti összecsapáson Enric Gallego egy ziccert követően nyitotta ki a gólcsapat az első húsz percen belül, a szünet után rövid időn belül Jorge Pulido fejjel, Moi Gómez pedig egy lecsorgó labdából tudott eredményes lenni. A végső kegyelemdöfést az utolsó negyedórában Ezequiel Ávila adta meg egy tökéletes kiugrást követően, így az abszolút újonc már a harmadik győzelmét regisztrálta története első élvonalbeli szezonjában és továbbra is felszabadultan, mindenféle teher nélkül igyekezhetnek játszani és további pontokat gyűjteni.

Huesca – Real Valladolid 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Gallego (19.), Pulido (50.), Moi Gómez (53.), Ávila (77.) ill.