Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: az egykori sztár őt látná legszívesebben Suárez utódjaként

Az FC Barcelona egykori kiválósága a minap megnevezte, hogy ha rajta múlna, kit látna legszívesebben a gránátvörös-kékek mezében, amennyiben Luis Suárez távozik a katalánoktól. Bizonyára sokan egyetértenek Patrick Kluivert szavaival, vagy mégsem?!…

A Barcában 1998 és 2004 között szereplő egykori holland klasszis a minap a Sport360-nak adott interjúban a Manchester United 21 esztendős befejező csatárát, Marcus Rashfordot méltatta:

“Nagyon kedvelem őt, de biztosan nagyon nehéz lenne megszerezni. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy ő lenne a legjobb választás erre a posztra, bevallom nem sok csatárt tudnék manapság elképzelni a Barcelonában, de őt mindenképpen. Én abszolút Rashford megszerzését pártolnám.”

Az angol válogatott ifjú üdvöskéje a MU történetének második legfiatalabb játékosa lett Ryan Giggs mögött, aki elérte a 100 pályára lépést a Premier League-ben, melyet az elmúlt fordulóban a Leicester City ellen éppen góllal ünnepelt, ami Rashford 26. találata volt ez idő alatt az angol bajnokságban.