Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca simán leigazolná Iscót

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a minap adott interjújában nem csak Neymar esetleges érkezéséről beszélt, hanem a  Real Madrid jelenlegi mellőzött játékosáról, Iscóról is. 

Forrás: goal.com

Joseph Bartomeu Barca-elnök  spanyol COPE rádiónak adott interjút, ahol többek között felmerült Isco neve is. A spanyol középpályás helyzete igazán rossznak mondhat jelenleg a Real Madridnál, hiszen szinte egyáltalán nem számít már rá Santiago Solari, akinek irányítása alatt csupán 608 percet játszott eddig. Nem meglepetés tehát a távozásáról szóló hírek, amikre most Bartomeu is reagált.

“Ha az edző azt kérné, akkor természetesen leigazolnánk olyan játékost, aki távozni akar Madridból, de ilyen még nem történt, mióta én itt vagyok. Nincsenek megnemtámadási egyezségek közöttünk, mindenki úgy próbálja jobbá tenni a csapatát, ahogy akarja, de azért erről a Real Madrid elnökét is meg kellene kérdezni.”

Isco 2013-ban igazolt a Real Madridba a Malagából 30 millió euróért. Jelenlegi szerződése 2022-ig szól, de egyáltalán nem biztos, hogy kitölti. A spanyol középpályás a nyáron távozhat, és már több európai topklub is érdeklődik iránta a hírek szerint, mint például a Manchester United és City vagy a Chelsea.