Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fizetése duplájával tartaná meg legjobbját a United – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Manchester United mindenképpen fiatal támadójával képzeli el a jövőt, annak ellenére, hogy a közelmúltban már a Barcelona és a Real Madrid is érdeklődött iránta…

A The Telegraph értesülései szerint a Manchester United a következő szezon végéig érvényes szerződéssel bíró Marcus Rashford kontraktusát hamarosan évekkel meg szeretnék hosszabbítani, miközben heti fizetését 150 ezer fontra készülnek emelni.

A 21 éves kiválóság az utolsó tíz mérkőzésén hat gólt szerzett, és nem tagadta, hogy José Mourinho irányítása alatt távozni szeretett volna az Old Traffordról, ám miután Ole Gunnar Solskjaer helyettesítette a menedzseri székben az öntörvényű portugált, Paul Pogba mellett Rashford is egy csapásra a “Vörös Ördögök” legfontosabb húzóemberévé vált.

Az angol válogatott ifjú üdvöskéje a MU történetének második legfiatalabb játékosa lett Ryan Giggs mögött, aki elérte a 100 pályára lépést a Premier League-ben, melyet az elmúlt fordulóban a Leicester City ellen éppen góllal ünnepelt, ami Rashford 26. találata volt ez idő alatt az angol bajnokságban.