Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb alapemberrel hosszabbíthat a United – sajtóhír

Phil Jones szerződéshosszabbításának bejelentése után angol források szerint hamarosan a Manchester United egyik legnagyobb potenciállal bíró játékosa is további évekre kötheti le magát az Old Traffordon…

A Daily Star megerősítette, hogy Marcus Rashford ugyancsak hamarosan megújíthatja szerződését a Manchester United csapatával, melyben az eddigi heti 75 ezer fontos fizetése helyett 200-at kereshet majd hetente.

A 21 éves kiválóság az utolsó tíz mérkőzésén hat gólt szerzett, és nem tagadta, hogy José Mourinho irányítása alatt távozni szeretett volna az Old Traffordról, ám miután Ole Gunnar Solskjaer helyettesítette a menedzseri székben az öntörvényű portugált, Paul Pogba mellett Rashford is egy csapásra a “Vörös Ördögök” legfontosabb húzóemberévé vált.

Az angol válogatott ifjú üdvöskéje a MU történetének második legfiatalabb játékosa lett Ryan Giggs mögött, aki elérte a 100 pályára lépést a Premier League-ben, melyet az elmúlt fordulóban a Leicester City ellen éppen góllal ünnepelt, ami Rashford 26. találata volt ez idő alatt az angol bajnokságban.