Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A sereghajtó otthonában győzött az Arsenal! – videóval

A Premier League 26.fordulójában az Arsenal a sereghajtó Huddersfield otthonában vendégeskedett. Emery együttes legutóbb a címvédő Manchester City otthonában szenvedett vereséget, így mindenképpen javítani szerettek volna Lacazették.

Unai Emery együttese az Manchester City ellen elszenvedett 3-1-es vereséget követően javítani szeretett volna a sereghajtó otthonában. A vendégek viszonylag gyors góllal meg is szerezték a vezetést, miután az első negyedóra végén Iwobi szerezte meg a vezetést, akit Kolasinac hozott kihagyhatatlan helyzetbe. A 25.percben az Arsenal gondba kerülhetett volna ugyanis Koscielny kézzel ért a labdához amiért a játékvezető nem ítélt büntetőt. Az ágyúsok az első játékrész hajrájában kettőre növelték előnyüket, miután Lacezette talált a sereghajtó kapujába.

Fordulást követően a hazai együttes minden követ megmozgatott, hogy újra meccsben legyenek, de nem tudtak élni a kinálkozó lehetőségeikkel és végül csak a hajrában sikerült gólt szerezniük miután a menteni igyekvő Kolasinac a saját kapujába jutatta a játékszert. Vereségével a Huddersfield továbbra is a tabella utolsó helyén tanyázik, míg az Arsenal a City elleni vereség után újra nyerni tudott.

Huddersfiel – Arsenal 1-2 (0-2)
Kirklees Stadium, Huddersfield  Vezette: J.Moss
Gólszerzők: Kolasinac (90+3.) ill.Iwobi (16.), Lacazette (44.)
Sárga lapok: Schindler (36.), Kongolo (49.), Diakhaby (90+3.) ill. Maitland-Niles (56.), Kolasinac (90+4.)
Kiállítás: 

Crystal Palace – West Ham 1-1 (0-1)
G.: Zaha (76.) ill. Noble (26., büntetőből)

Southampton – Cardiff 1-2 (0-0)
G.: Stephens (90+1.) ill. Bamba (69.), Zohore (90+3.)

Képek: premierleague.com