Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb fordulat a Napoli-legenda sorsát illetően – sajtóhír

Az olasz források újabb fordulatról számoltak be a Napoli ikonikus csapatkapitánya, Marek Hamsík ügyében, aki egy ideje Kína felé kacsintgat, és – jelenleg úgy néz ki, hogy – hamarosan hivatalossá is válhat a Távol-Keletre való átigazolása…

A múlt hétvégén megbízható források hozták le a hírt, hogy a Napoli megállapodott Marek Hamsík eladásáról a kínai Dalian Yifang csapatával, azonban az olasz klub szerda este hivatalos közleményt adott ki a transzfer meghiúsulásáról. Ezek után pénteken már ismét arról cikkezett a világsajtó, hogy mégis megszületett a megállapodás.

A Sport Mediaset megerősítette, hogy a 31 éves szlovák középpályás pénteken orvosi vizsgálaton esett át Madridban a kínai klub szakembereinél, a Napoli soron következő, hétvégi bajnokijára már nem nevezték, a hosszabb ideje rebesgetett átigazolás pedig a korábban említett 15 millió euró helyett 20 millió euró fényében valósulhat meg.

Hamsík erősítette a Napolit, a tavalyi szezon alatt már a klub történetének legjobb góllövője lett, megdöntve a legendás Diego Maradona rekordját, az aktuális kiírásban pedig a csapat valaha volt legtöbb pályára lépését is feljegyezett. Jelenleg 520 mérkőzést és 121 találatot számlál a csapat színeiben.