Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: bennmaradó helyen a DVTK, közelít a dobogóhoz az Újpest

A DVSC kora délutáni emlékezetes győzelme után 17 órától újabb négy mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga 21. fordulójában, s az Újpest és a Mezőkövesd csapata egyaránt idegenbeli győzelemnek örülhetett…

 

Az egy héttel ezelőtt derbi pontmentését követően három döntetlen után idegenben aratott értékes sikert az Újpest csapata. A felcsúti diadallal Nebojsa Vignjevics legénysége a negyedik helyre lépett előre, miközben a PAFC a kilencedik helyen egyetlen pontra van a legjobb kieső helytől.

Puskás Akadémia – Újpest 0-1 (0-0)
Gólszerző:ill. Bokros (51. – öngól)

A lila-fehérek előzéséhez az is kellett, hogy a Honvéd a korai vezetés ellenére 2-1-es vereséget szenvedjen a Diósgyőr otthonában. A Vernes és Prosser találatai által fordító borsodiak így hosszú idő után elmozdultak a kieső zónából, és sorozatbeli nyolcadik mérkőzésükön sem találtak legyőzőre.

Diósgyőri VTK – Honvéd 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Vernes (61.), Prosser (75.) ill. Danilo (15.)

A forduló kiesési rangadóján hiába került előnybe a sereghajtó Haladás, a Mezőkövesd idegenben is tudott fordítani a duplázó szerb légiós, Stefan Drazic jóvoltából, ezzel a matyóföldiek öt pontra távolodtak a kieső helyektől.

Haladás – Mezőkövesd 1-2 (1-2)
Gólszerzők: Rui Pedro (23.) ill. Drazic (32., 38.)

A Kisvárda és a Paks egymás elleni találkozóján a nagyérdemű nem tapsolhatott a találatnak, így előbbi hátracsúszott a 11. helyre a DVTK sikerének köszönhetően, míg utóbbi a nyolcadik helyezést birtokolja.

Kisvárda – Paks 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill.

A magyar bajnokság hétvégi fordulója 19:30-as kezdettel az MTK – MOL Vidi mérkőzéssel zárul.