Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Piqué ezért tart a Lyon meccstől!

Ernesto Valverdéhez hasonlóan Gerard Piqué sem tűnt különösebben elégedettnek a Valladolid elleni meccs után. Sőt, a 300. Barcás tétmeccsét játszó középhátvéd talán még vészjóslóbbnak volt, mint edzője.

(Kép: as.com)

“Nem volt jó meccsünk, nem is játszottunk jól!” – Jelentette ki a lefújást kvöetően Piqué.

“Egyedül annyi a pozitívum, hogy nyertünk. Tudjuk, hogy fejlődnünk kell, ez nem újdonság most a számunkra. Kedden egy nagyon nehéz meccs vár ránk, ahol jobban kell játszanunk. Ez ugyanis kevés lesz a Lyon ellen, és ha így teljesítünk, akkor bizony bajban lehetünk.” – Folytatta a jubiláló hátvéd.

“Meg kell találnunk a játékunkat, azt a teljesítményt, amellyel számos trófeát nyertünk már. Ha nincs sebesség a játékunkban, csak járatjuk és járatjuk a labdát, akkor azzal nagyban kedvezünk az ellenfeleinknek. Persze ők pontosan ezt akarják elérni. Játékban előre kell lépnünk, hiszen kedden komoly csata vár ránk” – Így Piqué, aki szerint bármennyire is kemény az utóbbi időszak , nem hivatkozhatnak fáradtságra.

“Nem olyan könnyű hosszú időn át hét közben, majd hétvégén újra meccset játszani. Természetes ilyenkor, hogy egy idő után nehezebbek lesznek a lábak. Valverde már többször meg kérdezte tőlem is, hogy hogyan érzem magam. Mit mondhattam volna neki, amikor segíteni szeretnék a csapatnak!” – Jegyezte még a világ -és Európa-bajnok játékos.