Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VIDEÓ: Íme az eddigi legnagyobb vihart kavaró videóbírós jelenet!

Nem mindennapi videóbírós jeleneteknek lehettünk szemtanúi az olasz bajnokság (Serie A) hétvégi fordulójának egyik vasárnapi mérkőzésén, melyen a SPAL fogadta a Fiorentina csapatát…

Negyedórával a meccs vége előtt, 1-1-es állásnál Federico Chiesa lábára rácsúsztak a 16-oson belül, de a játékvezető nem fújta le a szabálytalanságot, tovább ment az akció és az ellentámadásból Mattia Valoti révén a házigazda szerzett gólt és ünnepelte volna a 2-1-es vezetést… Csak hogy a rászóltak a játékvezető fülére, a videóbíró segítségével visszanézték az ominózus esetet, és a SPAL gólja helyett tizenegyest ítéltek a Fiorentina javára. A büntetőt Jordan Veretout értékesítette, majd az érthető okokból bosszús és megzavaródó házigazdák mellett a finisben a Violák újabb két gólt szereztek, és 4-1-re megnyerték az összecsapást.

Szerinted miként kellett volna dönteni? A szabálytalanság tényleg 11-es volt? Ha nem fújták le egyből, akkor muszáj volt megvárni, amíg gólt szereznek a túloldalon? Megannyi ehhez hasonló kérdést felvet a bizarr jelenetsor, érdeklődve várjuk olvasóink véleményét a meglehetősen kényes szituációt illetően!