Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone: “Nem érdekel minket CR!”

Az Atlético Madrid trénere, Diego Simeone a következőképpen tekintett csapata Juventus elleni Bajnokok Ligája találkozója (21:00, m4 Sport) elé.

(Kép: as.com)

A “matracosok” vezetőedzője sajtótájékoztatóján gyorsan elszögezte, hogy nem Cristiano Ronaldóval akar foglalkozni.

“Cristiano úgy döntött, hogy távozik Spanyolországból, és a Juventusnál találta meg az új kihívást magának. De foglalkozzunk inkább azzal, hogy Griezmann, Morata, Koke vagy Saúl milyen formában lesz. Nekünk is megvannak ugyanis azok a játékosaink, akik eldönthetik a meccset.” – Kezdte gondolatmenetét Simeone.

Mindig izgatottsággal tölt el, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk. Nagyszerű sorozat, ahol olyan remek ellenfelekkel találkozhatunk, mint például most a Juventus. A legutóbbi idényben sajnos nem szerepeltünk jól (csoport harmadik lett csupán az Atleti az AS Roma és a Chelsea mögött – a szerk.), így most szeretnénk előrébb lépni. Ez azonban még csupán a legjobb 16 mezőnye, a trófea nagyon, de nagyon messze van mindenkitől.” – Folytatta a 48 esztendős argentin szakvezető.

“Ahogy már mondtam, a Juventus nagyon erős csapat, egy tapasztalt és a klubot nagyon is jól ismerő edzővel. Nagyszerű képességű játékosaik vannak, akik a legmagasabb minőséget képviselik. Ugyanakkor úgy érzem, nekünk is megvannak az eszközeink ahhoz, hogy számunkra kedvezően alakítsuk a találkozót.” – Tette még hozzá Simeone, megjegyezve azt is, hogy 50-50% esélyt ad mindkét csapatnak a továbbjutásra.