Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhalasztják az Ajax bajnoki mérkőzését

Az izgalmasra sikeredett első mérkőzés után az Ajax Amszterdam csapata gőzerővel készül a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-párharc március 5-i visszavágójára, olyannyira hogy az azt megelőző holland bajnokiját is el is halasztotta a holland együttes…

A holland szövetség hozzájárult az amszterdami klub jövő hétvégén, a madridi visszavágó előtt négy nappal esedékes, Zwolle elleni találkozó elhalasztásához, melynek új időpontja március 13. lesz.

Az Ajax a holland bajnokságban (Eredevisie) jelenleg második helyen áll a PSV mögött négy ponttal, míg a BL-párharc első mérkőzésén hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a “királyi gárdától”.

A klub közleményben kért elnézését a drukkereitől a módosításért, egyúttal reményét fejezte ki, hogy megértik ennek okát:

“Az Ajax tisztában van azzal, hogy az új – hétközi – játéknap nem ideális a szurkolóknak. Minden egyéb alternatíva kivitelezhetetlennek bizonyult különböző olyan okok miatt, melyekre az Ajaxnak sajnos nincs ráhatása, egyúttal azok a bérletesek kárpótlást fognak kapni, akiknek nem megfelelő a hétközi időpont.”