Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sarri szerint még mindig jobbak, mint az Arsenal

A Chelsea csapatánál egyre bizonytalanabb jövőjű Maurizio Sarri a minap a városi riválishoz hasonlította csapatát, s konkrétan helyezte magasabb szintre…

A londoni “Kékek” irányítását múlt nyáron átvevő olasz szakember a Sky Sport Italia kérdésére elmondta véleményét a vasárnapi, Manchester City elleni Ligakupa-döntőről:

“Egyáltalán nem érdekel különösebben, mint bármelyik másik meccse, hiszen ez is csak egy a sok közül. A munkámra összességében kell tekintenem, különben rosszul tenném a dolgomat. Folytatom tovább a feladatomat, nem foglalkozom vele, hogy mi történt a legutóbbi egymás elleni összecsapáson, új meccs kezdődik.”

Ezt követően a személyét és a csapatát ért kritikákkal kapcsolatban ismertette az álláspontját:

“Hozzám is sok kritika jut el, de amit a legfurcsábbnak tartok, hogy amíg minket szidnak, az emberek az Arsenalt dicsérik, miközben ők nem jutottak be kupadöntőbe, mögöttünk vannak a Premier League tabelláján, az Európa-ligában pedig mindketten bejutottunk a legjobb 16 közé. Igazán nem értem, hogy mivel lennének jobbak, mint mi. Ne felejtsük el, hogy egy tavalyi ötödik helyezett csapatot vettem át, ez az első évem a csapatnál, mindenhol vannak problémák, de szerintem mindent figyelembe véve egyáltalán nem állunk rosszul.”