Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. United: “Pogba megváltozott, mert…”

A Manchester United egykori kiváló játékosa, Eric Cantona úgy véli, hogy honfitársa, napjaink egyik legjobb MU-labdarúgója pozitív változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban, nagyjából a klubnál végbement menedzserváltás óta…

A profi labdarúgással 1997-ben felhagyó, ám Manchesterben azóta is rendkívül népszerű Eric Cantona úgy látja, hogy Paul Pogba az elmúlt időszakban teljesen megváltozott, melyet egy elképesztő megfigyeléssel támasztott alá:

“Amióta Ole megérkezett, Paul nem változtatott a frizuráján. Úgy fest, neki sikerült megértetni Pogbával, hogy a futballnak kell prioritást élveznie az életében – idézi Cantona szavait a goal.com. – Az első, hogy az ember jól teljesítsen a pályán, ha ez megvan, foglalkozhat mással is. Ha elveszted a koncentrációd, mert többet foglalkozol a hajaddal, mint a labdarúgással, az régen rossz… Ha gólokat szerzel, nyugodtan mehetsz a fodrászhoz, rendben lesz. De előbb teljesíteni kell.”

A 25 esztendős világbajnok középpályás a Premier League aktuális idényében 11 gólt szerzett, melyből nyolc találatot immár a norvég szakember regnálása alatt szállított, és Pogba többször is élesen kritizálta az előző rezsimben José Mourinhót.