Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megcsípte a listavezetőt a Partizan! – videóval

A szerb bajnokság 24. fordulójában óriási ütközetre volt kilátás, hiszen a Partizan Beograd a listavezető Crvena Zvezda otthonába látogatott.

Kép: Kurir

Elképesztő szezont fut a Crvena Zvezda: a piros-fehérek nem csak hogy bejutottak a BL-csoportkörébe, hanem ott – többek között a Liverpool legyőzésének köszönhetően – 4 pontot gyűjtöttek és ez a szereplés nem ment a bajnoki eredményeik rovására. A szerb pontvadászatban ugyanis szintén remekül ment nekik idén, 2 döntetlen mellett mindössze 1 vereségük volt – magabiztosan, 9 ponttal vezették a bajnokságot a fordulót megelőzően. A második helyen álló Radnicki Nis viszont 4-1-re verte a Radnikot, így muszáj volt hozni a pontokat a Partizan elleni rangadón.

Ez a jeles alkalom azonban nem sült el túl jól számukra. A 37. percben ugyanis egy ritkán látható szerencsétlenkedés után úgy tudott betalálni nekik Nemanja Nikolic, hogy a csatár még csak lövőhelyzetbe sem került. Valószínűleg a szezon legnehezebben kimagyarázható hibasorozatát mutatták be a saját kapujuk előterében, ami után a Crvena Zvezda elég nehéz helyzetbe került. Kevés volt a kapuralövés ezen a találkozón, fontos volt a hatékonyság, a 74. percben azonban Pavkov jóvoltából sikerült megmenteni egy pontot. Nem akármilyen lövés volt ez a hajrában, méltó befejezése a rangadónak.

A Crvena előnye 7 pontra olvadt a tabella élén, míg a Partizan 8 pontra nőtt a Radnickivel szemben a harmadik pozícióban.

https://www.youtube.com/watch?v=Y_UDtAJ0h-k

Crvena Zvezda – Partizan Beograd 1-1
G.: Nikolic (37.), Pavkov (74.)