Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: klubrekorder lett a Tottenham klasszisa

A Borussia Dortmund legyőzése alkalmával ismét eredményes volt a Tottenham állócsillaga, aki ezzel az Észak-londoni klub történetének valaha volt legjobb góllövője lett az európai kupákat tekintve…

Harry Kane a BVB oda-vissza verése alkalmával megszerezte pályafutása 24. gólját nemzetközi kupasorozatban a Tottenham mezében, mellyel megdöntötte Jermaine Defoe (23) eddigi klubrekordját, miután az idény korábbi szakaszában már lepipálta Martin Chiverst (22) is.

A még mindig csupán 25 esztendős támadó pályafutása során eddig 14 gólt szerzett a BL-ben, további tíz alkalommal pedig az Európa-ligában volt eredményes, az idei kiírásban hét mérkőzésen ötször volt eredményes a legrangosabb sorozatban.

Kane emellett 25 mérkőzésen 16 gólt szállított az angol bajnokságban (Premier League), így minden sorozatot figyelembe véve már 34 meccsről már 23 gólos az aktuálisan futó idényben. A tavalyi vb-gólkirály az elmúlt szezonban 41 találatot szerzett klubcsapata színeiben, ezt lehet hogy idén képtelen lesz megismételni, de emlékezhetünk rá, hogy a közelmúltban több hetet sérülés miatt ki kellett hagynia.