Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane visszatérhet a Real Madridhoz – sajtóhír

Igen érdekes hírt hozott le ma a spanyol La Sexta tv-csatornára hivatkozva az AS, miszerint Florentino Perez épp arról tárgyal, hogy Zidane visszatérjen a Real Madridhoz. 

Forrás: AFP

Sokak szerint Santiago Solarinak nincs tovább maradása a két elveszített El Clasico és az Ajax elleni BL-kiesés után. Az AS most arról ír, hogy Florentino Perez elnök már a héten menesztené az argentin szakembert, és visszahozná Zinedine Zidane-t az edzői pozícióba. A klubelnök állítólag már fel is vette a kapcsolatot a korábbi sikertrénerével.

A tv-csatorna és a lap szerint Perez már korábban többször is felkereste Zidane-t, de ő mindig elutasította a kapott ajánlatokat, most viszont állítólag júniusig kért haladékot a döntés meghozatalára. Ez viszont nem mentené meg Solarit a szezon végéig, mivel a hírek szerint Perez nem szeretné már sokáig a kispadon látni, sőt a La Sexta szerint már a hétvégén, a Valladolid ellen sem az argentin fogja irányítani a csapatot.

Arról nem írtak, hogy mi lesz akkor, ha Zidane nemet mond, de nem lehetetlen elképzelni, hogy a Real Madrid egy másik korábbi edzője, Jose Mourinho térne vissza a csapathoz.